Foto galeri e teatrit ”Makar Dubrava” | 73 vite nga premiera!

0
111

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat

1950-2023
Ne kalendarin e premierave te teatrit shqiptar, data 30 dhjetor shenon 73 vjetorin e shfaqjes premiere te drames me tre akte “Makar Dubrava” dhene ne skenen e Teatrit Popullor . Vepra u shkrua nga Aleksander Kornejcuk

Regjia: Andrea Malo
Piktor:

Interpretet:

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 29 dhjetor 2023
______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here