Foto galeri e teatrit “Muzeu” | 26 vjet që nga premiera!

0
734

PREMIERAT E TEATRIT KOMBETAR 
Si sot 26 vjet me pare, me 10 mars 1998, ne skenen e Teatrit Kombetar do te shfaqej premiera e teatrit “Muzeu”, nje komedi groteske e autorit Kasem Trebeshina.

Regjisor: Gezim Kame dhe Ferdinand Radi
Skenografia: Kristo Cala
Grimi: Eleni Toroveci
Kostumograf: Anila Zajmi
Koreograf: Skender Selimi
Regjia televizive: Ilir Bega

Interpretet:
Pavlina Mani (A.M)……Gruaja e tabllose
Anastas Kristofori (A.M)……Burri i tablose
Roland Trebicka (A.M)……Statuja
Ahmet Pasha (A.M)…..Mumja
Bujar Asqeriu (A.M)……Armorja
Robert Ndrenika (A.P)…….Prifti
Agim Qirjaqi (A.M)…..Mbreti
Yllka Mujo…….Vajza
Andon Qesari (A.M)…..Burri
Vangjel Toce……..Marshalli
Gazmend Gjoka…….Konti
Helidon Fino……Djali

 
 
 
 
 
 

Shfaqja u regjistrua edhe ne TVSH ne maj 1998

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Material i rezervuar
Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten: 9 mars 2022
____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply