Foto galeri e teatrit “Në tufan” | 70 vjetori i shfaqjes premierë!

0
354

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Teatri “Ne tufan” do te kishte premieren e saj pikerisht me 30 nentor 1953. Kete vit ai ka 70 vjetorin e premieres qe u shfaq ne skenen e Teatrit Popullor!

Shkruar nga: Fadil Pacrami
Dekoruar me Urdhirn e Punes se Klasit te Pare.
Drame me 4 akte
Regjisoret: Andrea Malo & Kujtim Spahivogli
Piktor: Hysen Devolli
Muzika: Tish Daija

Interpretuar nga aktoret e Teatrit Popullor:
Ndrek Luca…..
Besa Imami……
Violeta Manushi……
Pjeter Gjoka…….
Sander Prosi…….
Luan Qerimi……
Loro Kovaci……
Ferial Alibali…..

(Jeni te lutur te na ndihmoni ne plotesimin e skedes se ketij teatri)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 27 nentor 2023
_____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here