Foto galeri e teatrit “Orët e Kremlinit” | 66 vjet që nga shfaqja premiere!

0
328

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
Deshmi dhe fakte per brezat e ri!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Data 3 nentor kete vit shenon 66 vjetorin e premieres se shfaqjes “Oret e Kremlinit” te autorit rus Nikollai Pogodin.

1957 – 2023

Regjisoret: Pandi Stillu & Zina Andri – Pano dhe Kujtim Spahivogli
Koreografia:
Grimi: Ermini Kotini dhe Llazi Knuti

FOTO GALERI E SHFAQJES NE VITE!
   
   
   

Interpretet:
Lazer Filipi (A.M)…….Lenini
Pjeter Gjoka (A.P)……..
Edmond Budina…….
Yllka Mujo…….
Violeta Manushi (A.P)……..
Kadri Roshi (A.P)…….
Drita Pelinku……
Behije Cela…..
Liza Vorfi……
Ndreke Shkjezi……..
Ilia Shyti…….
Gjon Karma (A.M)……….
Roland Trebicka…….

  
  
  
  
  

Aktore te tjere:
Sander Prosi / Ndrek Luca / Esma Agolli / Drita Haxhiraj / Marika Kallamata /Avni Resuli / Luan Qerimi / Petraq Xhillari / Margarita Xhepa / Sait Boshnjaku / Roza Anagnosti – Xhuxha / Andon Qesari Merkur Bozgo / Ahmet Pasha / Elida Janushi / Xhemil Tagani / Shkelqim Basha / Mimika Luca / Sulejman Dibra / Prokop Mima / Lazer Vlashi / Pirro Malaveci / Pavlina Mani…..

VINI RE: Kjo shfaqje eshte vene disa here ne skene gjate viteve 60-70 dhe interpretet e saj mund te jene te ndryshem nga ato te shfaqjes premiere. Po keshtu edhe fotot jane te fiksuara dhe tregojne aspekte nga shfaqje te ndryshme gjate viteve `60-`70.

Gjithashtu kjo shfaqje u regjistrua edhe nga TVSH e kohes .

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 30 tetor 2023
______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.