Foto galeri e teatrit “Përball vetes” | 40 vjetori i shfaqjes premierë!

0
246

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Si sot plot 40 vjet me pare, me 22 nentor 1983, ne skenen e Teatrit Popullor do te shfaqej premiera e drames “Perballe vetes” me autori e mirenjohur Ruzhdi Pulaha.

Regjisor:
As. regjisoret:
Skenografia: Shaban Hysa

           

Interpretet:
Leka Sefla……
Violeta Manushi (A.P)…..
Ilia Shyti……
Drita Haxhiraj…….
Reshat Arbana……
Zef Bushati…….
Luan Qerimi……
Pirro Malaveci…..
Jetmira Dusha….
Xhemil Tagani……
Pandi Siku…..
Etj.

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten: 17 nentor 2023
____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply