Foto galeri e teatrit “Rrënjë të thella” | 75 vite që nga shfaqja premierë!

0
694

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
75 vjet me pare, pikerisht me 24 mars 1949, ne skenen e Teatrit te Shtetit (Teatri Popullor) do te jepej shfaqja premiere e drames “Rrenje te thella” te autoreve Xh Gou dhe A. Juso

Regjisor:
Skenografia:

 

Interpretet:
Marie Logoreci…..Alisa
Mihal Popi
Esma Agolli
Edi Luarasi
Gjon Karma
Viktor Gjoka
Besa Imami….Gjinevra

(Skeda per tu plotesuar)

Eshte viti 1949!
Nuk mund te harrohet kurre Marie Logoreci ne rolin e Alisa Lengton tek “Rrenje te thella”. Alisa e Maries eshte nje vajze kapricoze, mondane qe ka vetem nje luster te jashtme, qe vetem sa shqipton fjalet “barazi”, “vllazeri”, kurse ne thellesi te shpirtit te saj eshte konservatore e mbytur nga paragjykimet.

Nderime dhe respekt per figuren e kesaj artiste te madhe dhe per kontributin e dhene ne vecanti ne Teater 🇦🇱🌹

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 6 korrik 2020 (si me poshte)


_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here