Foto galeri e teatrit “Shtepia në Bulevard” | 60 vjetori i shfaqjes premierë!

0
148

PREMIERAT E TEATRI POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat.

Data 26 dhjetor i ketij viti shenon ne kalendarin e artit skenik, 60 vjetorin e premieres se drames “Shtepia ne Bulevard” e autorit Fadil Pacrami vene ne skenen e Teatrit Popullor ne vitin 1963.

Drame me 4 akte
Shfaqje e Dekoruar me Urdhrin e Punes se Klasit te I-re

Regjia: Kujtim Spahivogli
Piktor: Agim Zajmi
Muzika: Tish Daija
Ekzekutimi i dekoreve piktore: Rrok Daberdaku & Enver Hasa
Kostumet: Gaqo Xhaini & Paskal Papaqako & Voina Kadiqi

       

Interpretet:
Pjeter Gjoka (A.P)………..Halimi, babai
Drita Pelinku……….Bardha, nena
Qenan Toro……….Besniku, djali i pare
Vladimir Prifti…….Agroni, djali i dyte
Edi Luarasi…………Vera, vajza
Bexhet Nelku……….Ylli, shoku i Besnikut
Ferial Alibali……….Jeta, e shoqja e Besnikut
Thanas Gjoka………Genci, shok i Besnikut dhe i te tjereve

               

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 24 dhjetor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here