Foto galeri | Eptan Lohja – Miri i filmit “Në shtëpinë tonë”!

0
3729

Eptan Lohja

Ekrani i madh i filmave te Kinostudios “Shqiperia e re” nuk mund të bënte dot pa fëmijët, ndersa keta te fundit deshmuan se mund te jetonin edhe pa filmin.

Eptan Lohja u përzgjodh nga Dhimitër Anagnosti për rolin e Mirit në filmin “Në shtëpinë tonë” – 1979, një film që i ngjiti e që la gjurmë. Ky film shikohet edhe sot me endje, dhe mbetet nga më të suksesshmit. Megjithese Lohja interpretoi edhe në filmat e tjere si “Një gjeneral kapet rob” – 1980, dhe “Rrethi i kujteses” – 1987 nuk arriti suksesin qe pati me rolin e Mirit .

Më vonë nuk u mor me kinematografi, por e gjeti veten pranë TV Klanit si drejtor i marketingut.

Me poshte nje foto album i aktorit te vogel :

____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply