(Foto galeri) Fëmijët e filmit “Mëngjeze lufte”!

0
1266

Foto galeri e aktoreve te vegjel tek filmi “Mengjese lufte”

Eshte nje film shume i bukur qe shikuesit dhe admiruesit e filmit shqiptar e kujtone me shume nostalgji edhe sot sidomos lojen e bukur te nje grupi femijesh nga Pogradeci, vendi edhe ku u xhirua filmi dhe u shfaq po ne kete qytet ne vitin 1971.

Me poshte nje foto galeri nga keto aktore femije te identifikuar me emrat e tyre ne jete , (perkrah roleve qe interpretuan ne kete film):

RAUF POJANI – GURI

 

FATMIR DIKA – PIRRO
        
        

 


 

EDMOND PAPA – MILO


 

FRANC DUSHI – GONI


 

FATMIR BLACERI – TOMI


 

SOKOL MIHALI – KACATORRI


 

 – PETRITI


 

AKTORE TE TJERE:

     

(C) Material i rezevuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 27 qershor 2022
_______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply