(Foto galeri) Naim Frasheri (1923-1975) ne rolin e oficerit SS, Hans von Shtolc…

0
1986

Foto galeri e aktorit te madh Naim Frasheri (1923-1975) nga filmi “Ngadhenjim mbi vdekjen” ne rolin e oficerit nazist SS, Hans von Shtolc.
Pothuajse cdo levizje e aktorit dhe interpretim i ketij rolin ne kete film eshte fiksuar ne aparatin fotografik:

 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
  

 

© Fotot jane material i rezervuar, jane nxjerr nga filmi “Ngadhenjim mbi vdekjen nga administratoret e faqes
Ekskluziviteti mban daten 17 shkurt 2022

___________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply