Foto galeri nga teatri “Otello” | 71 vjetori i shfaqjes premierë!

0
853

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
71 vite me pare, me 21 mars 1953, ne skenen e Teatrit Popullor u dha shfaqja premiere “Otello” me autor Uiljam Shekspir.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Regjia: L. Kricko; Besim Levonja; Andon Pano
Skenografia: Rrok Daberdaku
Muzika: Mustafa Krantja

 

Interpretet:
Xhevat Serezi
Andon Pano
Gjon Karma
Mihal Stefa
Andrea Minka
Stathi At-Stathi
Pjetër Gjoka
Loro Kovaçi
Sandër Prosi
Ndrek Luca
Kadri Roshi
Lazër Vlashi
Liza Vorfi
Behije Çela

U aktivizuan ne interpretim dhe te tjere!

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 20 mars 2022
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.