Foto galeria e filmi “Vendimi” | 38 vjet që nga shfaqja!

0
1884

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS!
Data 14 qershor i ketij viti shenon 38 vjetorin e premieres se filmit “Vendimi” shfaqur pikerisht ne kinemate e Tiranes me 14 qershor 1985.

Me poshte skeda informative si dhe nje foto galeri e gjere nga ky film.
(Skeda: Filmi Artistik Shqiptar 1957-1985 / Shtepia Botuese “8 Nentori” / A. T Hoxha)

 

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here