Foto galeri e filmit “I teti në bronx” | 53 vjet që nga shfaqja!

0
2412

FAQE NGA ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR | “I TETI NE BRONX”!

Si sot ne kete date, 23 shkurt 1970, pikerisht 53 vjet me pare do te shfaqej filmi “I teti ne bronx”. 1970-2023!
Skeda informative si me poshte dhe nje foto galeri e gjere nga ky film:

___________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply