FOTO GALERIA E FILMIT “KËSHILLTARËT” | 42 VJET QË NGA SHFAQJA!

0
1562

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Filmi “Keshilltaret” u shfaq per here te pare me 14 prill 1980 ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane, plot 42 vjet te shkuara! 1980 – 2023!

Me poshte skeda e filmit si dhe nje foto album nga ky film.Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply