Foto galeri e filmit “Kur zbardhi një ditë” | 52 vjet që nga shfaqja!

0
3714

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR | KUR ZBARDHI NJE DITE!
Eshte triptiku i pare shqiptare, nje film me tre pjese brenda tij.
“Armet”, “Ura” dhe Mecua.
Sot eshte 52 vjetori i shfaqjes se ketij filmi, 7 mars 1971-2023!

Si me poshte skeda e filmit dhe nje album i gjere fotografik

_________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply