Foto galeria e filmit “Mengjese lufte” | 52 vjetori i shfaqjes!

0
1981

Almanaku i Filmi Shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e re”
Data 21 qershor 2022 shenon 52 vjetorin e filmit “Mengjese lufte” qe u shfaq per here te pare ne Pogradec me 1971.

Me poshte skeda informative e filmit dhe nje album fotografik nga ky film:
(Skeda sipas: Filmi Artistik Shqiptar 1957-1985 / Shtepia Botuese “8 Nentori” / A. T. Hoxha)

 

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here