Foto galeria e filmit “Në cdo stinë” | 42 vjetori i shfaqjes!

0
2226

ALMANAKU I FILMI SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS
“Ne cdo stine”

Data 5 prill shenon 42 vjetorin e shfaqjes se ketij filmi ne kinemate e Tiranes. 1981-2023

Me poshte skeda e filmit si dhe fotografi te ndryshme nga aktoret, stafi i ketij filmi.

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here