Foto galeria e filmit “Një udhetim i vështirë” | 45 vjet që nga shfaqja!

0
1861

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Nje udhetim i veshtire, u shfaq 45 vjet me pare ne kinemate e Tiranes me 1 maj 1978.
(1978 – 2023)

Me poshte skeda informative si dhe foto te ndryshme nga ky film.

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply