Foto galeria e filmit “Nusja” | 41 vjet që nga shfaqja !

0
1010

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Si sot ne kete date 41 vjet me pare u shfaq ne kinemate e Tiranes filmi i metrazhit te shkurter “Nusja”.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte skeda informative dhe nje album me foto nga ky film.

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.