Foto galeria e filmit “Pranverë në Gjirokastër” | 44 vjet që nga shfaqja!

0
979

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 2 prill kete vit shenon 44 vjetorin e shfaqjes se filmit “Pranvere ne Gjirokaster, pikerisht ne kinemate e qytetit te Gjirokastres.

Nje film shume i bukur qe u be jehone e Festivalit te III-te Folklorik Kombetar, 1978.

Me poshte eshte mundesuar skeda i nformative si dhe nje foto galeri e gjere nga ky film:

 

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply