Foto galeria e filmit “Pas gjurmëve” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1678

Almanaku i filmit shqiptar Kinostudio “Shqiperia e re”!
4 qershor i ketij viti shenon 43 vjetorin e shfaqjes se filmit “Pas gjurmeve” ne kinemate e kryeqytetit. 1979-2022.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film:
(Libri: Filmi Artistik Shqiptar / Shtepia Botuese “8 Nentori” / A. T. Hoxha)

_____________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.