Foto galeria e filmit “Rrugë të bardha” | 49 vjet që nga shfaqja!

0
1376

ALMANAK I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
1974 – 2023!
Filmi “Rruge te bardha” do te shfaqej per here te pare si sot ne kete date, me 13 korrik, 49 vjet te shkuara ne qytetin e Bajram Currit.

Filmi u laurua me Cimim te Republikes te Klasit te II-te per regjine po ate vite, 1974. Me poshte skeda informative si dhe nje album fotografik:

 

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here