Foto galeria e filmit “Udha e shkronjave” | 45 vjet që nga shfaqja!

0
1918

Almanaku i filmit shqiptare
45 vjet me pare u shfaq ne RTSH , Televizionin publik shqiptar filmi “Udha e shkronjave”. 4 qershor 1978 – 2023

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Si me poshte skeda informative e ketij filmi dhe nje album fotografik i gjere nga ky film:
(Filmi Artistik Shqiptar / ‘Shtepia Botuese “8 Nentori” / A. T Hoxha)

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.