Foto galeria e filmit “Yje mbi drin” | 43 vjetori i shfaqjes!

0
1492

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
25 prilli i 2022 shenon 43 vjetorin e shfaqjes se filmit “Yje mbi drin” ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane. (1979-2022)
Me poshte skeda informative si dhe nje album fotografik nga ky film.

_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply