(Foto galeria) Histori e Teatrit Shqiptar | 78 vjet që nga themelimi!

0
1841

1945-2023!
76 vjet me pare do te fillonte historia e Teatrit te Shtetit Shqiptar, me pas deri ne fillimin e viteve 90-te Teatri Popullor (sot Teatri Kombetar)

Historia dhe rrugetimi ne vite i ketij Institucioni nepermjet fotove.
Shfaqje, premiera, aktore e regjisore……

 

 

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2023

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here