(Foto-kolazh) Xhevdet Ferri (1960 – 2020)

0
1543

Album fotografik dedikuar aktorit te kinemase shqiptare
Xhevdet Ferri (26 nentor 1960 – 16 janar 2020)

Role te ndryshme dhe interpretime ne filmat shqiptare te Kinostudios!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply