Foto loja “Kush është” ?

0
1017

Momenti i lojes me foto, njera nga rubrikat argetuese qe ofron kjo faqe per vizitoret.

Gjeni se cili aktor eshte pas aparatit fotografik dhe nga cili film eshte shkeputur kjo foto?

______________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply