Foto loja “Kush eshte” ?

0
629

Njera nga temat argetuese e zbavitese te kesaj faqe eshte edhe loja me foto “Kush eshte?” duke ngacmuar ne kujtesen tuaj!

Provoni njohurite tuaja, identifikoni emrin e aktores si dhe titullin e filmit nga eshte shkeputur kjo foto .

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021
Administratori Erald B.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply