Foto loja “Kush eshte” ?

0
764

Kush është në foto ?
Quitz i radhes ne gjetjen dhe identifikimin e emrave te ndryshem te artisteve shqiptare dhe njekohesisht vjen ne ndihme ne informimin e artedashesve rreth ketyre artisteve te nje kohe kur arti skenik ishte ne nivel.

Si me poshte kemi zgjedhur tre foto te aktorit qe duhet te identifikohet.
Kush eshte ai dhe nga cili film jane shkeputur ato ?

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply