Foto nga drama “Për ata që janë në det” | 76 vjet që nga shfaqja e saj!

0
357

Premierat e Teatrit Popullor
76 vjet me pare ne skenen e Teatrit te Shtetit, si sot ne kete date, 12 qershor 1948, do te ishte premiera e shfaqjes “Per ata qe jane ne det” te autorit rus B. Lavranjev.
(1948-2024)

Nje drame me tre akte dhe gjashte tabllo.

Regjia:

Interpretet:
Naim Frasheri……
Gjon Karma…..

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar
Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 12 qershor 2023
_________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe nga viti 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply