Foto nga drama “Tymra që pastrohen | 48 vjetori i shfaqjes premierë!

0
175

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat.

9 nentori shenon kete vit 48 vjetorin e shfaqjes premiere te teatrit “Tymra qe pastrohen” me autor Z. Cikuli. (1975-2023)

 

Regjisor:
Skenografia:

Interpretet:

Ju lutemi te na ndihmoni ne plotesimin e skedes!

©Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 8 nentor 2023
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply