Foto nga komedia “Dy zotërinj nga Verona” | 31 vjet që nga shfaqja!

0
691

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!

Shfaqja komedi “Dy zoterinj nga Verona” e W. Shekspirit do te kishte premieren e saj me 18 shkurt 1993 ne skenen e Teatrit Popullor.

Vepra besohet të jetë shkruar midis viteve 1589 dhe 1593. Disa e konsiderojnë si shfaqja e parë e Shekspirit, dhe shpesh shihet si tentativa e parë e tij për të nxjerr në pah disa prej temave që më vonë do ti trajtonte më hollësisht;

Regjisor:Dhimiter Pecani
Skenografia: Agim Zajmi
Muzika:

Interpretet:
Pandi Siku……Valentini
Anil Frasheri……Turio
Merita Zoto…..Xhulia
Shkelqim Basha……
Marjeta Ljarja………

Skeda per tu plotesuar…..

Pandi Siku ne rolin e Valentinit

© Material i rezervuar
Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 16 shkurt 2022
______________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply