Foto galeri nga komedia “Zonja nga qyteti” | 48 vjet që nga shfaqja!

0
208

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Teatri qe mban autoresine e z. Ruzhdi Pulaha, “Zonja nga qyteti” do te kishte premieren e saj pikerisht me 28 nentor 1975, pra 48 vjet me pare ne skenen e Teatrit Popullor!

Regjia: Agim Qirjaqi
As. regjisor: Avni Resuli
Piktor: Rexhep Aliaj

       

Interpretuar nga aktoret e Teatrit Popullor
Violeta Manushi…….Ollga
Roza Anagnosti…….Meli
Yllka Mujo…………
Ilia Shyti…………
Vangjel Toce……..
Shkelqim Basha…..

(Jeni te lutur te na ndihmoni ne plotesimin e skedes se ketij teatri)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 13 maj 2016 postuar me pare ne Facebook ne faqen “Kinematografia Shqiptare”

_____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here