Foto nga roli i aktores Merita Çela ne filmin “Partizani i vogel Velo”!

0
1611

Merita Çela
Shume pak mund te kujtohen nga emri i aktores simpatike, por nese per spektatorin e nje brezi me te rritur sjellim ne kujtese rolin e nje luftetareje te lirise ne filmin “Partizani i vogel Velo” atehere ai do te orientohet fare mire se per cilen behet fjale.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Jo pa qellim kemi zgjedhur disa foto nga ky rol te interpretuar nga nje aktore jo fort e konfirmuar. Themi keshtu sepse eshte i vetmi rol episodik ku kemi mundur te gjejme ate ne filmin e Kinostudios, pas shume kerkimeve emri i saj nuk figuron ne asnje film tjeter. Mbase!

Megjithate besojme se ky rol ka mbetur ne kujtesen e spektatorit per vertetesine qe shfaqi Merita ne misherimin e asaj vajze partizane, personifikim i bijave dhe bijve me te mire qe sakrifikuan edhe jeten per lirine e atdheut meme. Ky ishte edhe qellimi yne se perse e zgjodhem fotot e kesaj aktoreje ne kete rol domethenes dhe historik.
_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.