Foto nga shfaqja “Deputeti” | 78 vjetori i shfaqjes premierë!

0
206

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

“Deputeti” eshte njera nga shfaqjet e para, nismetare te Teatrit te Shtetit qe u dha ne skenen e ketij institucioni plot 78 vjet me pare, pikerisht me 14 nentor 1945, kur ne truallin shqiptar te sapo dale nga lufta akoma ndihej era e barutit .

Autori:
Regjia
: Sokrat Mio

Interpretuan aktoret e brezit themeltar te Teatrit te Shtetit.

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 13 nentor 2023
______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply