Foto nga shfaqja “Mbrëmja e madhe” | 77 vite nga premiera!

0
190

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat

25 dhjetor 1946 – 2023!
77 vite me pare!

Ne kalendarin e premierave te teatrit shqiptar, kjo date shenon shfaqjen per here te pare te drames “Mbremja e madhe” vene ne skenen e Teatrit te Shtetit si njera nga shfaqjet e para te teatrit tone.

Vepra u shkrua nga Sokrat Mio

Regjia:
Piktor:
Interpretet :

(Skeda per t`u plotesuar)

 

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 23 dhjetor 2023
______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here