Foto nga shfaqja “Nderi i familjes” | 70 vjetori i premierës!

0
210

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Faktwe dhe deshmi per tere brezat!

Data 10 dhjetor shenon kete vit plot 70 vjetorin e shfaqjes “Nderi i familjes” qe u interpretua ne skenen e Teatrit Popullor nga aktoret e ketij institucioni.
1953-2023
Kjo pjese u shkrua nga H. Myftari dhe u vendos nen regjine e Zina Andri – Pano

Skenograf:

Interpretet:
Esma Agolli……

(Skenda per tu plotesuar)

Regjisrja Zian Andri - Pano ne mesin e aktoreve te shfaqjes
Regjisorja Zina Andri – Pano ne mesin e aktoreve te shfaqjes

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 10 dhjetor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here