Foto nga shfaqja “Për maçokun nuk ka gjithmonë karnavale” | 74 vjet që nga shfaqja!

0
225

Premierat e Teatrit Popullor
Fakte dhe deshmi per tere brezat

74 vjet me pare ne skenen e Teatrit Popullor, si sot ne kete date, 30 dhjetor 1949, do te ishte premiera e shfaqjes “Per macokun nuk ka gjithmone karnavale” te autorit Ostrovski.

(Skeda si me poshte eshte per t`u plotesuar)

Regjia:

Interpretet:
……

© Material i rezervuar
Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 29 dhjetor 2023

_________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe nga viti 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply