Foto nga shfaqja “Procesi i Lajpcigut” | 68 vite nga premiera!

0
234

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat

25 dhjetor 1955 – 2023!
68 vite me pare!

Ne kalendarin e premierave te teatrit shqiptar, kjo date shenon shfaqjen per here te pare te drames “Procesi i Lajpcigut” vene ne skenen e Teatrit Popullor .
Vepra u shkrua nga autoret L. Kompanjec dhe L. Kronfield

Regjia: Zina Andri – Pano

Interpretet :
Naim Frasheri; Kadri Roshi; Besa Imami ; Marta Burda; Qenan Toro

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 23 dhjetor 2023
______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply