Foto nga teatri “Çështja familjare” | 67 vjet nga shfaqja premierë!

0
208

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat

67 vjet me pare, ne skenen e Teatrit Popullor, u dha premiera e shfaqjes “Ceshtja familjare” e autorit sovjetik Lutjesk.

Regjisori:
Skenografia:
Muzika:
Grimi:

Interpretet:
Naim Frasheri; Violeta Manushi; Besa Imami…….. 

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 23 nentor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply