Foto nga teatri “Don Gjoni” | 76 vjet që nga shfaqja premierë!

0
197

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat

76 vjet me pare, me 12 dhjetor 1947, ne skenen e Teatrit te Shtetit, u dha premiera e shfaqjes “Don Gjoni” e dramaturgut te mirenjohur te drames sone Kole Jakova .
1947-2023!
Eshte njera nga veprat e para te Teatrit Shqiptar, nje komedi me tre akte dhe nje tabllo.

Regjisori: Sokrat Mio
Skenografia:
Muzika:
Grimi:

Interpretet:

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 10 dhjetor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply