Foto nga teatri “Dragoi i Dragobisë” | 63 vjet që nga shfaqja premierë!

0
264

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat
63 vjet me pare, me 27 nentor 1960, ne skenen e Teatrit te Shtetit, u dha premiera e shfaqjes “Dragoi i Dragobise” e autorit Xhemal Broja. 1960-2023!

Regjisori: Pandi Stillu
Skenografia:
Muzika:
Grimi:

Interpretet:
Loro Kovaci……Bajram Curri
Gjon Karma…..
Sander Prosi……
Qenan Toro…..
Ndrek Luca…..
Agron Gashi…….roja turke
Kadri Roshi…….
Kujtim Spahivogli……
Luan Qerimi…….
Marika Kallamata….

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 24 nentor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply