Foto nga teatri “Drita” | 56 vjet që nga shfaqja premierë!

0
515

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Deshmi dhe fakte per brezin e ri te teatrit shqiptar!

56 vjet me pare, me 25 tetor 1967, ne skenen e Teatrit te Shtetit, u dha premiera e shfaqjes “Drita” e autorit Ndrek Luca. 1967-2023!

Regjisori:
Skenografia:
Muzika:
Grimi:

Interpretet:

Ahmet Pasha; Mimika Luca

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 24 tetor 2022
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here