Foto nga teatri “E vërteta e Spanjës” | 62 vjet që nga shfaqja premierë!

0
108

PREMIERAT E TEATRIT KOMBETAR!
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

62 vjet me pare ne skenen e Teatrit Popullor, si sot ne kete date, me 23 dhjetor 1961, u dha premiera e teatrit “E verteta e Spanjes” te autorit te mirenjohur F. G. Lorka

Regjia:
Skenografia:

Interpretet:

(skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 18 dhjetor 2023
____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here