Foto nga Teatri “Frikë dhe mjerim në rajhun e tretë” | 34 vjet që nga premiera!

0
944

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

12 janari i vitit 1990 eshte data qe shenon premieren e teatrit “Frike dhe mjerim ne rajhun e trete” te shkruar nga Berthold Brehti dhe vene ne skene ne Teatrin Popullor me regjine e Arben Kumbaros, pra si sot 34 vjet me pare. (1990-2024).

Regjia:
Piktor:

Interpretet:
Gjona Karma / Pavlina Mani 

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe i dates 11 janar 2022.
__________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.