Foto nga Teatri “Furrnalta” | 44 vjet që nga premiera!

0
307

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR NE VITE
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

11 nentori i vitit 1979 eshte data qe shenon premieren e teatrit “Furrnalta” te shkruar nga mjeshtri i madh Ruzhdi Pulaha dhe vene ne skenen e Teatrin Popullor 44 vjet me pare. (1979 – 2023)

Regjia: Piro Mani
Skenografia: Agim Zajmi

Interpretet:
Fadil Kujovska….Kinezi
Pandi Siku……
Sander Prosi…..
Reshat Arbana…..
Bujar Lako……
Edmond Budina…….
Lazer Vlashi……
Sulejman Pitarka…..

(Jeni te lutur te na ndihmoni ne plotesimin e kesaj skede. Faleminderit paraprakisht)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe i dates 9 nentor 2023.
__________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply