Foto nga teatri “Gjashtë dashnorët” | 72 vjetori i shfaqjes premierë!

0
621

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Si sot ne kete date, 13 prill 1952, u dha ne skenen e Teatrit Popullor, premiera e shfaqjes “Gjashte dashnoret” me autorin rus Aleksei Arbuzov. 1952-2024!

Regjia: Pandi Stillu dhe Luhov Kricko
Skenografia:
Muzika:

Interpretet:
Marie Logoreci……Aljona Patrovna

(Skeda per tu plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 12 prill 2022

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here