Foto nga teatri “I pazëvëndësueshmi” | 54 vjet që nga data e shfaqjes!

0
166

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat.

Data 4 Qershor shenon ne kalendarin e ngjarjeve te artit skenik 54 vjetorin e premieres se drames “I pazevendesueshmi” te autorit te mirenjohur shqiptar, Qamil Buxheli
(1970-2024)

Regjia:
Skenografia:
Piktor:
Interpretet:

Ilia Shyti; Antoneta Papapavllo; Sheri Mita; Sulejman Pitarka….

(Skeda per tu plotesuar)

© Material i rezervuar / Ekskluziviteti ne kete faqe: 27 maj 2024
____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply