Foto galeri nga teatri “Intrigë dhe dashuri” | 67 vjet që nga shfaqja!

0
988

FAQE ALMANAKU | PREMIERAT TEATRALE TE TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

10 janari kete vit shenon plot 67 vjetorin e premieres se teatrit “Intrige dhe dashuri” te Frederik Shilerit vene ne skenen e Teatrit Popullor nga Mihallaq Luarasi ne vitin 1957. (1957-2024)

Kjo veper u shqiperua nga Skender Luarasi. Shfaqja u dekorua me Urdhrin e Punes se klasit I-re!

Me poshte eshte skeda informative si dhe disa foto nga teatri

Vini re: Fotot ka mundesi te mos jene te shfaqjes se premieres por nga shfaqet e mevoneshme, kujtojme qe shfaqjet e teatrit popullor perseriteshin disa here dhe me aktore te ndryshme ne role te ndryshme.

Stafi i shfaqjes “Intrige dhe dashuri”

 

Marie Logoreci ne rolin e lady Milford
Aktoret Drita Agolli dhe Drita Pelinku
Ekskluziviteti ne faqen “Kinematografia Shqiptare” , Facebook me 15 shtator 2020

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2020

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.