Foto nga teatri “Karakteri moskovit” | 74 vjet që nga shfaqja premierë!

0
215

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

74 vjet me pare, ne skenen e Teatrit Popullor, u dha premiera e shfaqjes “Karakteri moskovit” e autorit sovjetik Anatoli Sofranov.

Regjisori:
Skenografia:
Muzika:
Grimi:

Interpretet:
Naim Frasheri; Mihal Stefa; Loro Kovaci……

(Skeda per t`u plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 23 nentor 2023
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.